Miksi laiteleasing kannattaa?

Laitevalinnoilla on työnteon kannalta suuri merkitys. Liiketoiminnan kasvaessa leasingrahoituksella saat käyttöösi joustavasti aina toimivat ja käyttövalmiit laitteet. Kerromme miksi juuri sinun yrityksesi kannattaisi käyttää leasingrahoitusta laitehankinnoissa. 

Omistamisesta palvelumalleihin

IT-laitteiden osalta leasing on usein järkevä vaihtoehto, sillä monen laitteen hankinta samaan aikaan on kallista ja sitoo yrityksen pääomaa turhaan. Kun käytössä on laitteet palveluna -malli, on luopuminenkin helpompaa. Näin ollen kenenkään ei tarvitse pärjäillä vanhalla laitteella, koska uuteen vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta. Leasingasiakkaana maksat tuotteiden käytöstä eli rahoitusyhtiö omistaa laitteet sopimuskauden ajan. Sopimuksen päättyessä, voit valita palautatko laitteet vai lunastatko ne omaksi markkinahintaan.

Kiinteä kuukausihinta

Leasingrahoitus helpottaa budjetointia ja ennustettavuutta, koska sopimuskauden maksut ovat tiedossa jo alusta alkaen. Sopimukset muokataan tietysti yksilöllisten tarpeiden mukaan, esimerkiksi liittämällä siihen erilaisia lisäpalveluja kuten huolto- ja asennuspalveluita. Toisin kuin osamaksulla hankituista laitteista voi vähentää vain poistojen osuuden, leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. 

Kenelle?

• Et halua omistaa tai rahoittaa IT-laitteita
• Aika on rahaa. Et halua tuhlata sitä laitteiden ostamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan

Miksi?

• Haluat työskennellä tehokkaasti
• Kustannukset pysyvät hallinnassa
• Laitemäärien hallinta on joustavaa, muuttuvan kapasiteetin mukaan
• Laitteiden uusiminen niiden elinkaaren lopussa on helppoa

Laitteet palveluna meiltä

Palvelumallimme tarjoaa loppukäyttäjälle ennen kaikkea huolettomuutta. Kun haluat laajentaa tai uudistaa yrityksen IT-laitteita tarjoamme teille uudet, tarpeenmukaiset laitteet täysin käyttövalmiina kiinteään kuukausihintaan. Asiakastarpeen mukaan teemme teille tarjouksen ja sovimme maksuaikataulusta sekä teidän että rahoitusyhtiön kanssa. Tietokoneet, lähiverkkolaitteet, tulostimet, kopiokoneet, infonäytöt, palomuurit ja palvelimet, kaikki yhdestä paikasta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!