Laadukkaita ICT-palveluja

Tarjoamme kattavasti ICT-palveluja yrityksille ja julkishallinnoille.

Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi IT-ympäristöön liittyvissä haasteissa.

Keskitetty ja hallittu valvonta kaikille ICT-palveluillesi

Valvontapalvelun avulla voidaan seurata suurta joukkoa erityyppisiä laitteistoja, palveluita ja muita järjestelmiä. Se toimii suoraan yleisimmissä verkon aktiivilaitteissa ja palvelimissa. Sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi tietoliikenteen sujuvuudesta tai laitteiden toiminnasta, JMJ Valvonta huolehtii puolestasi.

Edistyksellistä lokienhallintaa

JMJ Lokivahti vastaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin, jossa tietosuojan tulee ulottua organisaation liiketoimintaprosesseihin, tietoverkkoihin ja sovelluksiin. GDPR sisältää myös ilmoitusvelvollisuuden tietoturvaloukkauksista.

Tietoturvallinen konesali

Ulkoista kriittisen datasi varmistaminen meille. Vuokraa tilaa korkealuokkaisesta ja tietoturvallisesta JMJ konesalista.

IT-konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Korkeasti koulutettu henkilökuntamme osaa auttaa sinua kokonaisvaltaisesti koko ICT-kentässä. Sertifikaattimme kattavat useimmat ohjelmisto- ja laitetoimittajien tuotteet aina virtualisoinneista palomuureihin asti.Olipa kyse verkkojen rakentamisesta ja käyttöönotosta, Sharepointista tai tietoturvakartoituksesta, hoidamme sen puolestasi. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan aika konsultointiin.

Yrityksen tietoturva

Haittaohjelmat varastavat huomaamattasi tärkeitä tietoja. Yritysten ja julkishallintojen tietoturvaan kohdistuu monenlaisia riskejä, jo tapahtuneen tietomurron havaitsemiseen kuluu keskimäärin yli 200 päivää. Ennalta ehkäise vakavia tietoturvarikkeitä ja tutustu ratkaisuihimme.

Microsoft 365 ja Azure

Uusimmat Microsoft 365 -ohjelmat, mukaan lukien etätyöystävämme Teams, jopa viiteen laitteeseesi automaatiopäivityksillä. Ammattitaitoista Azure pilvihallinnan osaamista.

Laitteet ja ohjelmistot yrityskäyttöön

Tietokone toimistoon tai tienpäälle, telakat, ohjelmistot, infonäytöt. Yhtenäisellä laite- ja ohjelmistokokoonpanolla uusien laitteiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, eikä käytössä ole hankalasti ylläpidettävää kirjavaa konekantaa. Asennamme kaiken käyttövalmiiksi.