Laadukkaita ICT-palveluja

IT-kumppani sinulle, IT-kumppani yritykselle, IT-kumppani teollisuuteen, Azure, pilvihallinta, Konesali, Loimaa, Varsinais-Suomi, konsultointi, palvelut tietoturvakartoitus, palvelut, IT palvelut, ICT, yrityksille, B2B 

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

JMJ Valvonta & Ylläpito

JMJ Valvonnan avulla sinun ei tarvitse huolehtia tietoliikenteen sujuvuudesta tai laitteiden toiminnasta. Voit luottaa ongelmatilanteiden havaitsemisessa ja korjaamisessa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. 

Paljon enemmän kuin pelkkää järjestelmävalvontaa – me tarjoamme myös ylläpitoa.

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

JMJ Analyzer

Edistyksellistä lokienhallintaa JMJ Analyzerin avulla.
JMJ Analyzer vastaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin, jossa tietosuojan tulee ulottua organisaation liiketoimintaprosesseihin, tietoverkkoihin ja sovelluksiin. GDPR sisältää myös ilmoitusvelvollisuuden tietoturvaloukkauksista. 

 

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

JMJ Konesalipalvelut

Ulkoista kriittisen datasi varmistaminen meille. Vuokraa tilaa korkealuokkaisesta ja tietoturvallisesta JMJ konesalista.

 

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

Tietoturvapalvelut

Haittaohjelmat varastavat huomaamattasi tärkeitä tietoja. Yrityksesi tietoturvaan kohdistuu monenlaisia riskejä, jo tapahtuneen tietomurron havaitsemiseen kuluu keskimäärin yli 200 päivää. Ennaltaehkäise vakavia tietoturvarikkeitä ja tutustu ratkaisuihimme.

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

Microsoft 365 ja Azure

Uusimmat Microsoft Office -ohjelmat, mukaan lukien etätyöystävämme Teams, jopa viiteen laitteeseesi automaatiopäivityksillä. 

Ammattitaitoista Azure pilvihallinnan osaamista.

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

Laitteet

Tietokone toimistoon tai tienpäälle, telakat, ohjelmistot, infonäytöt. Yhtenäisellä laite- ja ohjelmistokokoonpanolla uusien laitteiden käyttöönotto on nopeaa, eikä yrityksessä ole hankalasti ylläpidettävää kirjavaa konekanta.
Asennamme kaiken käyttövalmiiksi. 

kuvake-tuotteet-ja-palvelut

Asiantuntijapalvelut

Olipa kyse verkkojen rakentamisesta ja käyttöönotosta, Sharepointista tai tietoturvakartoituksesta, hoidamme sen puolestasi. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan aika konsultointiin. 

IT-kumppani sinulle, IT-kumppani yritykselle, IT-kumppani teollisuuteen, Azure, pilvihallinta, Konesali, Loimaa, Varsinais-Suomi, konsultointi,  tietoturvakartoitus, IT , ICT, yrityksille, B2B 

tietoturvaratkaisut, tietoliikenneverkot: wan-/lan-verkot, langattomat verkot, tietoturvalliset ratkaisut, etätyöhön ja toimipisteiden verkkojen yhdistämiseen, palvelinympäristöt ja konesalit, tallennus- ja varmistusratkaisut, pilvipalvelut