Microsoft 365 & Azure

Microsoft 365

Yrityksille, jotka tarvitsevat täydelliset ja suojatut etätyö- sekä yhteiskäyttösovellukset.

Kaikki tutut Microsoft Office -ohjelmat sekä perinteisinä työpöytäsovelluksina että mobiiliversioina. Yritysluokan sähköposti ja kalenteri oman yrityksen osoitteilla ja osoitekirjalla, ääni- ja videopuhelut, pikaviestintä, yrityksen sisäinen viestintä, 1 000 Gb tallennustila ja paljon muuta – kaikki samassa paketissa. Aina uusimmat työpöytä- ja mobiiliversiot suoraan käytössäsi ilman erillishankintoja. Työskentele tehokkaasti paikasta riippumatta.

Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät että palvelut ovat aina käytettävissä!

JMJping tarjoaa asiantuntija- ja tukipalvelut sekä tarvittavat lisenssit M365 palveluiden käyttöön.
Käy tutustumassa myös tarjoamaamme JMJ 365 Backup -palveluun.

Microsoft Teams – etätyöystävämme, joka sopii kaikille.

Ryhmäkeskustelusta videopuheluun vain yhdellä napsautuksella. Kahden tai 10 000 henkilön tiimit voivat tavata yhdessä paikassa missä tahansa. Jaa mielipiteesi ja pidä hauskaa tiimisi kanssa, lähetä GIF-tiedostoja ja tee työkavereiden päivästä vielä parempi.  Muokkaa ja jaa tiedostoja helposti ja reaaliaikaisesti Microsoft Teamsissa käyttäen tuttuja sovelluksia, kuten Wordia, Powerpointia ja Exceliä. 

Onedrive 1000Gb – tallennustilaan mahtuu paljon tiedostoja!

Voit käyttää tiedostoja turvallisesti jokaiselta laitteeltasi myös tien päällä. Palvelu versioi ja varmuuskopioi tiedostosi, joten tietosi ovat turvassa, vaikka laitteesi rikkoutuisi tai katoaisi. 

SharePoint – Älykäs mobiili-intranet tai simppeli sisällönjako.

Sharepointilla on vaivatonta ja turvallista tehdä yhteistyötä niin organisaation sisäisten kuin ulkoistenkin jäsenten kanssa. Jaa helposti mm. uutisia, tietoja ja tiedostoja esimerkiksi projektiryhmän, osaston tai jaoston kesken.

Outlook – yritystason sähköposti monipuolisilla ajanhallinta- ja muistutustoiminnoilla.

Lähetä ja vastaanota kokouskutsuja suoraan kalenterista, tee muistilistoja ja seuraa ajankäyttöäsi.  Lue viestit puhelimellasi, synkronoi tärkeät tapahtumat tietokoneen, puhelimen ja muiden laitteiden välillä automaattisesti ja olet aina ajan tasalla. Yritystason sähköposti, joka tarjoaa 50 Gt:n käyttäjäkohtaisen postilaatikon ja jopa 150 Mt:n liitetiedostojen lähettämisen.

Microsoft Azure

Azure on pilvipohjainen alustapalvelu, jonka tavoitteena on toimia erilaisten sovellusten, palvelimien ja palvelujen alustana. Se intergoituu hyvin Microsoft 365 palveluihin. Rakennamme Azuren palveluilla asiakkaille erilaisia taustajärjestelmiä tai toimintoja.

Azure pilvipalveluita on rajattomasti: