Täyden palvelun ICT-talo

jmjping-logo

AMMATTITAITOINEN | ASIAKASLÄHTÖINEN | KILPAILUKYKYINEN

90-luvun lopulla idea omasta it-alan yrityksestä sai alkunsa. Kuitenkin vasta pitkän harkinnan jälkeen vuonna 2005 yritys perustettiin. Yrityksen toiminta-ajatus lähti liikkeelle Loimaan seudun yritysten tarpeista ja heidän tahoiltaan tulleista pyynnöistä sekä kyselyistä. Seudulta puuttui erityisesti yritysverkkoihin perehtynyt toimija, joka hallitsisi verkkojen aktiivilaitteet, kytkimet, reitittimet ja palomuurit sekä erilaiset perusverkon sekä kuituverkkojen laitteet ja palvelut. Lähiverkko-osaamisen lisäksi myös verkkojen yhdistämispalvelujen osaaminen on keskittynyt suurimmille operaattoreille.

Näiden palveluiden turvaamiseksi alueella perustettiin JMJping Oy. Näin palveluille saatiin paikalliset kasvot ja paikalliset tekijät, jotka olivat toimineet alueen yritysten ja yhteisöjen parissa jo pidemmän aikaa.

Ideana alusta asti oli myydä laadukkaita, asiakkaille henkilökohtaisesti räätälöityjä palveluita heidän tarpeidensa mukaisesti. JMJ valvonta oli ensimmäinen tuote, jolla lähdettiin liikkeelle. Ajan kuluessa tuote- ja palveluvalikoima on kasvanut asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan.

JMJping Oy sijaitsee Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Korkeasti koulutettu henkilökunta takaa parhaan mahdollisen palvelun, asiakaslähtöisesti.

 

Fun Fact: JMJ tulee perustajajäsenien nimistä ja ping on tietynlainen työkalu, joka mittaa tietoverkossa olevan laitteen saavutettavuutta.