Tietoturvaratkaisut yrityksille

Yrityksen tietoturva

Tietoturvan kokonaistaso on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Sähköpostien kalasteluviestit, saastuneet tiedostot tai väärin asennetut verkon laitteet muodostavat tietoturvariskejä, jotka koskettavat lähes jokaista yritystä. Haittaohjelmat varastavat tärkeitä tietoja huomaamattasi, eivätkä verkkorikolliset välttämättä ole kiinnostuneita yksinomaan sinusta tai yrityksestäsi, vaan tavoitteena voi olla myös puhdas kiusanteko. 

Kyberrikollisuus aiheuttaa usein taloudellisia tappioita, mainehaittaa, tietojen menetystä, käyttökatkoksia sekä levittää väärennettyä tietoa. Tietoturva on hyvä pitää kunnossa!

Laadukkailla JMJpingin tarjoamilla tietoturvatuotteilla varmistat yrityksesi IT-ympäristön sekä verkkosi turvallisuuden.

f-secure-logo

F-Securen yritystuotteet

Maailman parasta suojaa jo usean vuoden ajan!

Elements Endpoint Protection (Protection Service for Business – PSB)
Tehokasta päätelaite suojausta. Hyödyntää reaaliaikaisia uhka-arvioita, koneoppimista ja käyttäytymisanalyysejä. Suojaa kaikki laitteesi ja hallitset niitä keskitetysti yhdestä portaalista.

Elements Endpoint Detection and Response (Rapid Detection & Response)
Kaikenkattava alusta, joka tarjoaa näkyvyyden IT-ympäristöösi ja tietoturvasi tilaan. Suojelee organisaatiotasi kohdennetuilta kyberhyökkäyksiltä.

Elements for Microsoft 365 (Cloud protection for Microsoft 365)
Kattava tietoturvaratkaisu suojaa koko Microsoft Office 365 ympäristön. Suojaus perustuu kehittyneiden sähköpostihyökkäysten tunnistus- ja torjuntateknologiaan.

SONICWALL-logo

Älykkäät SonicWall -palomuurit kaiken kokoisille yrityksille

Tarjoamme älykkäät SonicWall -palomuurit kaiken kokoisille yrityksille 25 vuoden kokemuksella. SonicWall on yksi maailman luotettavimmista tietoturvalaitteiden toimittajista. Uuden sukupolven palomuuriratkaisut torjuvat haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, virukset ja tunkeutumisyritykset jo verkkosi rajapinnassa.

TZ-sarja on suunnattu pk-yrityksille ja näiden haarakonttoreille. Suuremmille yrityksille tarjoamme mm. NSa ja NSsp -muureja. Lisäksi virtuaalimuureja on saatavilla yrityksille koosta riippumatta.

Secure Mobile Acces – SMA
Kattava Tietoturvalliseen etätyöskentelyyn. SonicWall palomuurien tarjoama laadukas suoja – myös kotitoimistolla tai tien päällä.

Network Security Manager – NSM
Täysi näkyvyys ja valvonta yrityksesi SonicWall ympäristöön. Hallinnoi palomuurejasi yhdestä hallintaportaalista. Järjestelmä hälyttää havaitessaan turvallisuusuhkia.

Olemme Suomen ainoa SonicWall Platina jälleenmyyjä.

mfa-kuvake

MFA - Vahva tunnistautuminen

Varmista ettei ulkopuoliset pääse järjestelmiinne.

Tarkoittaa palveluun kirjautuvan käyttäjän tunnistamista useammalla keinolla, tämä lisää laitteiden ja palveluiden tietoturvaa. Tunnistautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi kolmannella tavalla, esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä koodilla. Monivaiheinen tunnistautuminen tekee käyttäjätilistä turvallisemman ja vähemmän alttiin hyökkäyksille.Tunnusten turvaaminen pitäisi olla jokaisen yrityksen tavoite.

Monivaiheisen kirjautumisen voi ottaa käyttöön joko käyttäjä- tai organisaatiokohtaisesti. Palveluiden käyttöönottoa se ei kuitenkaan hankaloita, sillä käyttäjien on ainoastaan syötettävä kirjautuessaan myös puhelimeen saapuva koodi.