Järjestelmävalvonta yrityksesi
IT-ympäristöön

Ennakoi laiterikot ja ehkäise tuotantokatkoksia – säästät kuluissa

jmjvalvonta-tuotelogo

» IT-ympäristön seuranta

JMJ Valvonnalla pystytään seuraamaan suurta joukkoa erityyppisiä laitteistoja, palveluita ja muita järjestelmiä. Se toimii suoraan yleisimmissä verkon aktiivilaitteissa ja palvelimissa sekä asiakasohjelman avulla useissa muissa järjestelmissä.

Valvonnan piiriin pystytään tuomaan myös erikoisempia laitteita ja järjestelmiä, joihin ei suoraan löydy valmista liitäntämoduulia.

Valvottavissa kohteissa toimiva asiakasohjelma tai erityiskohteissa (automaatiojärjestelmät yms.) erillinen valvontalaite seuraa näiden palveluiden toimivuutta hälyttäen rikkoontuneista raja-arvoista ja raportoiden toiminnasta sovitulla tavalla.

» Valvontajärjestelmän ylläpito

Ei pelkästään järjestelmänvalvontaa, vaan myös valvonnan hallinnan ylläpitoa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme tietotekninen osaaminen ja ongelmanratkaisukyky ovat tukenasi.

Useimmat korjaavat toimenpiteet, varajärjestelmien käyttöönotot tai muut tilanteesta toipumiset pystytään tekemään suoraan etähallinnan avulla. Tämä tarkoittaa hyvinkin nopeaa toimintakyvyn palautumista ja toipumista eri ongelmatilanteista.

» Häiriötön IT-ympäristö

JMJ Valvonta havaitsee, että palvelimen kiintolevy on rikkoontumassa. Kriittisessä ympäristössä levyrikosta aiheutuu vakavat seuraukset. Ennakoivan hälytyksen ansiosta ongelmaan ehditään puuttua ajoissa.

Palvelinhuoneen jäähdytysjärjestelmässä on toimintahäiriö. JMJ Valvonta hälyttää muuttuneista olosuhteista. Ongelmaan voidaan puuttua ennen kuin olosuhteet muuttuvat haitallisiksi palvelimille.

JMJ Valvonnan avulla sinun ei tarvitse huolehtia tietoliikenteen sujuvuudesta tai laitteiden toiminnasta. Voit luottaa ongelmatilanteiden havaitsemisessa ja korjaamisessa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

» Yrityksen tyypillisiä valvontakohteita


• Tietokantapalvelut ja tietokantayhteydet
• Reitittimet, kytkimet, tukiasemat
• Backup -palveluiden toiminta
• Palvelimet ja levyjärjestelmät
• IoT -järjestelmät
• Ilmanvaihtojärjestelmien toiminta
• Valvontakameroiden toiminta, ovi-, ikkuna- ja liikehälytykset

Pystymme valvomaan mm. UPS-laitteiden, laitetilan olosuhteiden (lämpö, kosteus), ulkopuolisten palveluiden (www-palvelut, ERP/CRM, puhelinpalvelut, muut järjestelmät) ja etäpisteiden toiminnallisuuksia ja yhteyksiä.