Ajantasainen palomuuri on yrityksen tietoturvan
perusta.

Turvallisin ja vaivattomin tapa on hankkia palomuuri 
kokonaisvaltaisena palveluna.

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus ilman tarvetta huolehtia palomuurin ylläpidosta yksinään.

Nykyaikaisten palomuuriratkaisuiden hallinnointi vaatii erityistä osaamista ja tietoturvan kokonaistasosta tulee olla laaja tietämys, jotta ratkaisuiden hyödyntäminen on tehokkainta. JMJping Palomuuripalvelulla, palomuureista, ohjelmistoista ja päivityksistä huolehtii osaava joukko sertifioituja asiantuntijoitamme.

Työnteon joustavuus ja liikkuva työ asettaa omat haasteensa yritysten tietoturvalle. Tiedon tulee olla käytettävissä turvallisesti paikasta riippumatta. Palomuuripalvelulla varmistetaan tietoturvallinen pääsy yrityksen työntekijöille tarvittaviin resursseihin. Myös tarpeeksi vahva ja helppokäyttöinen etäyhteyden käyttäjän tunnistaminen on 
osa nykyaikaista ratkaisua. 

 

Älykkäät Sonicwall -palomuurit

Tarjoamme älykkäät SonicWall -palomuurit kaiken kokoisille yrityksille yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. SonicWall on yksi maailman luotettavimmista tietoturvalaitteiden toimittajista. Uuden sukupolven palomuuriratkaisut torjuvat haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, virukset ja tunkeutumisyritykset jo verkkosi rajapinnassa.

TZ-sarja on suunnattu pk-yrityksille ja näiden haarakonttoreille. Suuremmille yrityksille tarjoamme mm. NSa ja NSsp -muureja. Lisäksi virtuaalimuureja on saatavilla yrityksille koosta riippumatta.

Secure Mobile Acces – SMA
Kattava Tietoturvalliseen etätyöskentelyyn. SonicWall palomuurien tarjoama laadukas suoja – myös kotitoimistolla tai tien päällä.

Network Security Manager – NSM
Täysi näkyvyys ja valvonta yrityksesi SonicWall ympäristöön. Hallinnoi palomuurejasi yhdestä hallintaportaalista. Järjestelmä hälyttää havaitessaan turvallisuusuhkia.

Kustannustehokas kokonaisratkaisu

JMJping Palomuuripalvelu sisältää älykkäät uuden sukupolven palomuurilaitteet, tarvittavat ohjelmat ja lisenssit sekä huoltosopimuksen, näillä palveluilla organisaation ympäristö saadaan turvattua. Palomuuri toimitetaan valmiiksi konfiguroituna ja me vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta, sekä pidämme ohjelmisto- ja laitepäivitykset aina ajan tasalla. Uuden sukupolven palomuuriratkaisut torjuvat haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, virukset ja tunkeutumisyritykset jo verkkosi rajapinnassa.

Näkymä yhdestä
portaalista

Keskitetty hallinta mahdollistaa laajassa yritysverkossa eri laitteiden hallinnoinnin järkevällä tavalla. Keskitetyllä hallinnalla saadaan hyvä yleissilmäys siitä, mitä kytketyssä ympäristössä oikeasti tapahtuu ja sieltä voidaan tarkistella eri raportteja mm. tietoturvan kokonaisriskistä sekä hyökkäysten torjunnasta.

Helppo ja vaivaton tapa suojautua

Oikein toteutettu tietoturvallinen verkkoympäristö on kilpailuetu. Palomuurin hankinta palveluna on helppo ja vaivaton tapa suojautua ilman varsinaisia laitehankintoja, palvelu tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan
suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Palomuuri estää ennakkoon määritellyn haitallisen liikenteen, tunnistaa miljoonia haittaohjelmia ja satoja tuhansia saastuneita web-sivuja. Verkkoyhteyksien jatkuvan valvonnan ja analytiikan avulla voidaan ylläpitää verkon tietoturvan tasoa.