Huoleton konesalipalvelu

JMJ Konesali

- moderni ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Tarjoamme yrityksesi tärkeille tiedoille turvalliset JMJ konesalipalvelut, joissa kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan, tarkkaan vartioituun konesaliin. Kamera- ja kulunvalvontajärjestelmämme huolehtii siitä, ettei asiattomilla ole pääsyä konesalin tiloihin. Varmistamme liiketoimintasi häiriöttömän jatkuvuuden ja konesaliympäristöjen valvonnan 24/7/365. Vuokraa korkealuokkainen ja tietoturvallinen konesali meiltä, laitetilat tarpeesi mukaan.

Ulkoista varmistaminen osittain tai kokonaan ja anna meidän pitää huolta yrityksesi kriittisen datan varmistamisesta.

jmjkonesali-tuotelogo

Virtuaalipalvelin – Moderni tapa käyttää palvelimia.

Niiden helppokäyttöisyys, vikasietoisuus sekä resurssitehokkuus ovat merkittävästi vähentäneet perinteisten rautapalvelimien määrää. Käyttäjälle virtuaalipalvelin näyttäytyy samoin kuin fyysinenkin, eikä sen käytössä ole merkittäviä eroja. Varmuuskopiointi ja päivittäminen on usein helpompaa ja automaattista, joten jos jotain tapahtuukin, tieto on palautettavissa. Virtuaalipalvelimissa kapasiteetti on näppärästi skaalattavissa ja resurssit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. 

JMJ 365 Backup

Monet suomalaiset yritykset käyttävät Microsoftin 365 – palvelua. Se tarjoaa tiedon palautukselle ainoastaan roskakorin ja versiohistorian, joissa palautusikkuna on rajoittunut. Suurin osa asiakkaista ei välttämättä ymmärrä, että ovat itse vastuussa oman tiedon säilyvyydestä ja sen varmuuskopioinnista. Yleisin syy tietojen katoamiselle on, että käyttäjä itse poistaa tai ylikirjoittaa sen. On tärkeää huomioida, että tiedon häviäminen tai vahingoittuminen huomataan yleensä vasta pidemmän ajan kuluttua ja jos tietoja ei ole asianmukaisesti varmistettu, niin on lähes mahdotonta tutkia mitä on tapahtunut tai saada niitä palautettua. 

JMJping tarjoaa ratkaisun – JMJ 365 Backup -palvelu, jossa varmistuksen piiriin saadaan Microsoft 365-palveluun sisältyvät Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business ja osittain Microsoft Teams. Varmistettava tieto tallennetaan JMJping Oy:n ajanmukaiseen ja toimintavarmaan konesaliin.

 

JMJ Veeam Cloud Backup

Palvelinympäristön varmuuskopiointi, joka laajentaa yrityksen omaan palveluympäristöön asennetun Veeam Backup & Replication kokonaisuutta pilvitallennustilalla. Palvelun tarjoamaan pilvitallennustilaan voidaan varmistaa myös yksittäisiä fyysisiä tai virtuaalisia palvelimia käyttäen Veeam Agent-ohjelmistoa. Pilvitallennustila toimii ns. offsite-varmistuksena tarjoten suojaa mahdollisten laiterikkojen, varkauksien ja paikallisten varmistusten menetysten (tulipalo) varalta. Palvelu itsessään ei rajoita varmistettavan tiedon säilytysaikaa.

konesali-kuvake
jmjbackup-tuotelogo

Palvelinsali

Yrityksille

VEEAM-logo