Laitteet ja ohjelmistot

Meiltä saat yrityksellesi kaikki laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiina!

Yrityksesi laitteet tulisi aina hankkia käyttötarkoituksen mukaan kustannustehokkaasti, näin ne palvelevat sinua ja yritystäsi pidempään ja tehokkaammin. Asiantuntijamme auttavat hankinnoissasi, suunnitellun aikataulun mukaisesti. Suosimme tunnettuja laitevalmistajia ja laitteita, joissa on kolmen vuoden onsite-takuu eli vian sattuessa korjaaja tulee paikan päälle.


ME


AUTAMME


SINUA

IT-laitehankinnat kuntoon!

Tietokone sekä puhelin toimistoon tai etätöihin - täysin käyttövalmiina.

Tietokoneiden ja ohjelmistojen vakioinnilla saavutetaan merkittäviä etuja ylläpitoa ja huoltoa ajatellen. Konerikon sattuessa korvaavan koneen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta, eikä erilaisten laitteiden aiheuttamia ongelmia synny.

JMJpingin laite- ja ohjelmistotarjonta on laaja ja kattaa useita valmistajia.

• Työasemat ja kannettavat tietokoneet

• Palvelimet, tallennusratkaisut

• UPS järjestelmät

• Palomuurit

• Verkkolaitteet, langattomien tukiasemien järjestelmät

• Tulostimet

• Infonäytöt

• Virtuaalipalvelimet, palomuurit, kytkimet, reitittimet, WiFi -tukiasemat

Varavoimaa UPS-järjestelmillä

Hyvin rakennettu sähkönsuojauksen ratkaisu, johon kuuluu tehokas UPS-laitteisto, auttaa pitämään yrityksesi sovellukset käytössä, kustannukset kurissa ja tiedot tallessa. 

Jakeluverkon sähkön katketessa tai muiden häiriöiden sattuessa UPS tarjoaa varavoimaa niin, että kriittiset laitteet sammuvat hallitusti eikä tärkeitä tietoja menetetä. UPS parantaa tulevan sähkön laatua, jotta jännitteen notkahdukset tai virtapiikit eivät vahingoita herkkiä elektronisia laitteita ja aiheuta kalliita käyttökatkoksia. 

Infonäytöt viestintään

Tee asiakaskokemuksista mieluisia ja pidä henkilökuntasi ajan tasalla. Digitaalinen infonäyttö toimii hienosti yrityksen sisäisenä viestintäkanavana sekä loistavana mainospaikkana. Näyttöjen sisältönä voi käyttää mitä vain; kuvia, videoita tai tekstiä.

Näin kohdistat mainontasi juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Tavalliseen printtimainokseen verrattuna infonäytön huomioarvo on moninkertainen. Tehokas ja helppokäyttöinen väline viestintään sekä markkinointiin. 


laitteet ja ohjelmistot kuvituskuva

Etätyö, IT-ratkaisu, yrityksille, työasemat, telakat, näytöt, oheislaitteet, kuulokkeet, onsite, verkkolaitteet, kytkin, reititin, palomuuri, Office, F-secure, virusturva, laitepaketti, tietokone, yrityskannettava, Etätyö, IT-ratkaisu, yrityksille, työasemat, telakat, näytöt, oheislaitteet, kuulokkeet, onsite, verkkolaitteet, kytkin, reititin, palomuuri, Office, F-secure, virusturva, laitepaketti, tietokone, yrityskannettava