Tietoturvaratkaisut yrityksille

Yrityksen tietoturva

Tietoturvan kokonaistaso on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Sähköpostien kalasteluviestit, saastuneet tiedostot tai väärin asennetut verkon laitteet muodostavat tietoturvariskejä, jotka koskettavat lähes jokaista yritystä. Haittaohjelmat varastavat tärkeitä tietoja huomaamattasi, eivätkä verkkorikolliset välttämättä ole kiinnostuneita yksinomaan sinusta tai yrityksestäsi, vaan tavoitteena voi olla myös puhdas kiusanteko. Laadukkailla JMJpingin tarjoamilla tietoturvapalveluilla varmistat yrityksesi IT-ympäristön sekä verkkosi turvallisuuden. Kyberrikollisuus aiheuttaa usein taloudellisia tappioita, mainehaittaa, tietojen menetystä, käyttökatkoksia sekä levittää väärennettyä tietoa.

Palomuuripalvelu

JMJping Palomuuripalvelulla, palomuureista, ohjelmistoista ja päivityksistä huolehtii osaava joukko sertifioituja asiantuntijoitamme. 

Laitteiden ja sähköpostin tietoturva

WithSecure™ Elements tuotteilla tarjoamme yrityksille markkinoiden parhaan laitesuojauksen ja kehittyneet kyberturvallisuusratkaisut. 

Tietoturvakartoitus

Tietoturvakartoitus selvittää yrityksen tietoturvan nykytilan.

Varmistuspalvelut

Varmuuskopioilla saat helposti ja nopeasti palautettua kaikki tiedostot esimerkiksi uudelle laitteelle vanhan rikkoutuessa tai vahingoittuessa.

Etätyön tietoturva

Hyödynnämme uusimpia teknologioita nykypäivän etätyön tukemiseen. Päätelaitteet, tietoturva, virtuaalisovellukset ja hallintatyökalut saat kaikki meiltä ”avaimet käteen” ratkaisulla. Turvallisilla VPN-paketeilla mahdollistamme asiakkaan turvallisen etätyöskentelyn tilanteessa kuin tilanteessa.

Tietosuojatyökalu

JMJ Lokivahti-työkalu vastaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin, jossa tietosuojan tulee ulottua organisaation liiketoimintaprosesseihin, tietoverkkoihin ja sovelluksiin.

Sähköpostin tietoturva

WithSecure™ Elements Collaboration Protection on suunniteltu täydentämään Microsoft 365:n omia tietoturvaominaisuuksia.